Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/17779
Назва: Аналіз організації раціону харчування та рухової активності молоді
Автори: Ханікянц, Олена
Khanikiants, Olena
Смеречинська, Софія
Smerechynska, Sofiia
Ключові слова: раціон харчування
рухова активність
молодь
фізичне виховання
Дата публікації: 2018
Бібліографічний опис: Ханікянц О. Аналіз організації раціону харчування та рухової активності молоді / Олена Ханікянц, Софія Смеречинська // День студентської науки : зб. матеріалів щоріч. студент. наук. конф. - Львів, 2018. - С. 61-63.
Короткий огляд (реферат): Мета та завдання роботи – визначити рівень знань із проблеми організації раціону харчування та різних форм рухової активності, дослідити інтереси молоді щодо оптимального співвідношення раціонального харчування та рухової активності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/17779
Розташовується у зібраннях:"День студентської науки"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
StudN_2018_2_17.pdf535.57 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.