Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/17559
Назва: | Економіка та фінанси підприємств : робоча програма навчальної дисципліни галузі знань 24 “ Сфера обслуговування ” спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” факультету туризму та факультету підвищення кваліфікації, перепідготовки, післядипломної та заочної освіти рівень освіти бакалавр |
Автори: | Павленчик, Наталія Pavlenchyk, Nataliia Кафедра економіки та менеджменту |
Ключові слова: | кафедра економіки та менеджменту "Економіка та фінанси підприємств" "Сфера обслуговування" "Готельно-ресторанна справа" бакалавр опис навчальної дисципліни програма навчальної дисципліни структура навчальної дисципліни теми семінарських занять самостійна робота екзаменаційні вимоги розподіл балів шкала оцінювання рекомендована література економіка та фінанси підприємств |
Дата публікації: | 11-лют-2019 |
Бібліографічний опис: | Економіка та фінанси підприємств : робоча програма навчальної дисципліни галузі знань 24 “ Сфера обслуговування ” спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” факультету туризму та факультету підвищення кваліфікації, перепідготовки, післядипломної та заочної освіти рівень освіти бакалавр / розроб. Павленчик Н. Ф. - Львів, 2018. - 14 с. |
Короткий огляд (реферат): | Предметом науки „Економіка та фінанси підприємств‖ є також дослідження причин зміни обсягу виробництва продукції та її впливу на ціни і доходи підприємства. Вона вивчає якість продукції, обґрунтовує можливі напрями її підвищення і ступінь впливу на прибутковість виробництва, дає відповідь на запитання: чому і як впливає на ефективність підприємства підвищення рівня інтенсивності виробництва і поглиблення його спеціалізації з орієнтацією на задоволення потреб ринку. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/17559 |
Розташовується у зібраннях: | Робочі навчальні програми |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
РОБ ПРОГР_ЕКП_ГРС.pdf | 494.55 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.