Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/17559
Title: | Економіка та фінанси підприємств : робоча програма навчальної дисципліни галузі знань 24 “ Сфера обслуговування ” спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” факультету туризму та факультету підвищення кваліфікації, перепідготовки, післядипломної та заочної освіти рівень освіти бакалавр |
Authors: | Павленчик, Наталія Pavlenchyk, Nataliia Кафедра економіки та менеджменту |
Keywords: | кафедра економіки та менеджменту "Економіка та фінанси підприємств" "Сфера обслуговування" "Готельно-ресторанна справа" бакалавр опис навчальної дисципліни програма навчальної дисципліни структура навчальної дисципліни теми семінарських занять самостійна робота екзаменаційні вимоги розподіл балів шкала оцінювання рекомендована література економіка та фінанси підприємств |
Issue Date: | 11-Feb-2019 |
Citation: | Економіка та фінанси підприємств : робоча програма навчальної дисципліни галузі знань 24 “ Сфера обслуговування ” спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” факультету туризму та факультету підвищення кваліфікації, перепідготовки, післядипломної та заочної освіти рівень освіти бакалавр / розроб. Павленчик Н. Ф. - Львів, 2018. - 14 с. |
Abstract: | Предметом науки „Економіка та фінанси підприємств‖ є також дослідження причин зміни обсягу виробництва продукції та її впливу на ціни і доходи підприємства. Вона вивчає якість продукції, обґрунтовує можливі напрями її підвищення і ступінь впливу на прибутковість виробництва, дає відповідь на запитання: чому і як впливає на ефективність підприємства підвищення рівня інтенсивності виробництва і поглиблення його спеціалізації з орієнтацією на задоволення потреб ринку. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/17559 |
Appears in Collections: | Робочі навчальні програми |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
РОБ ПРОГР_ЕКП_ГРС.pdf | 494.55 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.