Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/17553
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Павленчик, Наталія | - |
dc.contributor.author | Pavlenchyk, Nataliia | - |
dc.contributor.author | Кафедра економіки та менеджменту | - |
dc.date.accessioned | 2019-02-11T12:37:44Z | - |
dc.date.available | 2019-02-11T12:37:44Z | - |
dc.date.issued | 2019-02-11 | - |
dc.identifier.citation | Економіка та фінанси підприємств : програма дисципліни спеціалізації підготовки бакалаврів галузі знань 24 “Сфера обслуговування ” спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” / розроб. Павленчик Н. В. - Львів, 2018. - 12 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/17553 | - |
dc.description.abstract | Метою викладання навчальної дисципліни «Економіка та фінанси підприємств» є розширити знання студентів щодо пізнання і дослідження розвитку об’єктивних економічних законів і закономірностей, що виникають і діють лише в них та навчити студентів їх практичному використанні. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | кафедра економіки та менеджменту | uk_UA |
dc.subject | "Економіка та фінанси підприємств" | uk_UA |
dc.subject | "Сфера обслуговування" | uk_UA |
dc.subject | "Готельно-ресторанна справа" | uk_UA |
dc.subject | бакалавр | uk_UA |
dc.subject | інформаційний обсяг навчальної дисципліни | uk_UA |
dc.subject | рекомендована література | uk_UA |
dc.subject | екзаменаційні вимоги | uk_UA |
dc.title | Економіка та фінанси підприємств : програма дисципліни спеціалізації підготовки бакалаврів галузі знань 24 “Сфера обслуговування ” спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” | uk_UA |
dc.type | Plan or blueprint | uk_UA |
Appears in Collections: | Навчальні програми |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Прогр Навч_ЕКП_ГРС.pdf | 264.85 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.