Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/16573
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гузенко, Ірина | - |
dc.contributor.author | Huzenko, Iryna | - |
dc.date.accessioned | 2018-12-26T09:30:24Z | - |
dc.date.available | 2018-12-26T09:30:24Z | - |
dc.date.issued | 2018-12-26 | - |
dc.identifier.citation | Культура бізнесу : робоча програма навчальної дисципліни для здобуття ОКР «бакалавр» за спеціальністю: 241 – «Готельно-ресторанна справа» / розроб. Гузенко Ірина Іллівна. - Львів, 2018. - 20 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/16573 | - |
dc.description.abstract | Метою викладання навчальної дисципліни «Культура бізнесу» є формування у студентів розуміння системи цінностей, поглядів, норм поведінки ділових людей, засвоєння студентами основних теоретичних положень та вироблення необхідних практичних навичок, що дозволяють підвищити її ефективність в бізнесовій діяльності. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | кафедра гуманітарних дисциплін | uk_UA |
dc.subject | "Культура бізнесу" | uk_UA |
dc.subject | бакалавр | uk_UA |
dc.subject | "Готельно-ресторанна справа" | uk_UA |
dc.subject | культура бізнесу | uk_UA |
dc.subject | опис навчальної дисципліни | uk_UA |
dc.subject | програма навчальної дисципліни | uk_UA |
dc.subject | структура навчальної дисципліни | uk_UA |
dc.subject | теми семінарських занять | uk_UA |
dc.subject | самостійна робота | uk_UA |
dc.subject | розподіл балів | uk_UA |
dc.subject | шкала оцінювання | uk_UA |
dc.subject | рекомендована література | uk_UA |
dc.title | Культура бізнесу : робоча програма навчальної дисципліни для здобуття ОКР «бакалавр» за спеціальністю: 241 – «Готельно-ресторанна справа» | uk_UA |
dc.type | Plan or blueprint | uk_UA |
Appears in Collections: | Робочі навчальні програми |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Програма робоча Культура бізнесу!.pdf | 407.08 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.