Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/16573
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГузенко, Ірина-
dc.contributor.authorHuzenko, Iryna-
dc.date.accessioned2018-12-26T09:30:24Z-
dc.date.available2018-12-26T09:30:24Z-
dc.date.issued2018-12-26-
dc.identifier.citationКультура бізнесу : робоча програма навчальної дисципліни для здобуття ОКР «бакалавр» за спеціальністю: 241 – «Готельно-ресторанна справа» / розроб. Гузенко Ірина Іллівна. - Львів, 2018. - 20 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/16573-
dc.description.abstractМетою викладання навчальної дисципліни «Культура бізнесу» є формування у студентів розуміння системи цінностей, поглядів, норм поведінки ділових людей, засвоєння студентами основних теоретичних положень та вироблення необхідних практичних навичок, що дозволяють підвищити її ефективність в бізнесовій діяльності.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкафедра гуманітарних дисциплінuk_UA
dc.subject"Культура бізнесу"uk_UA
dc.subjectбакалаврuk_UA
dc.subject"Готельно-ресторанна справа"uk_UA
dc.subjectкультура бізнесуuk_UA
dc.subjectопис навчальної дисципліниuk_UA
dc.subjectпрограма навчальної дисципліниuk_UA
dc.subjectструктура навчальної дисципліниuk_UA
dc.subjectтеми семінарських занятьuk_UA
dc.subjectсамостійна роботаuk_UA
dc.subjectрозподіл балівuk_UA
dc.subjectшкала оцінюванняuk_UA
dc.subjectрекомендована літератураuk_UA
dc.titleКультура бізнесу : робоча програма навчальної дисципліни для здобуття ОКР «бакалавр» за спеціальністю: 241 – «Готельно-ресторанна справа»uk_UA
dc.typePlan or blueprintuk_UA
Appears in Collections:Робочі навчальні програми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Програма робоча Культура бізнесу!.pdf407.08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.