Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/16573
Назва: Культура бізнесу : робоча програма навчальної дисципліни для здобуття ОКР «бакалавр» за спеціальністю: 241 – «Готельно-ресторанна справа»
Автори: Гузенко, Ірина
Huzenko, Iryna
Ключові слова: кафедра гуманітарних дисциплін
"Культура бізнесу"
бакалавр
"Готельно-ресторанна справа"
культура бізнесу
опис навчальної дисципліни
програма навчальної дисципліни
структура навчальної дисципліни
теми семінарських занять
самостійна робота
розподіл балів
шкала оцінювання
рекомендована література
Дата публікації: 26-гру-2018
Бібліографічний опис: Культура бізнесу : робоча програма навчальної дисципліни для здобуття ОКР «бакалавр» за спеціальністю: 241 – «Готельно-ресторанна справа» / розроб. Гузенко Ірина Іллівна. - Львів, 2018. - 20 с.
Короткий огляд (реферат): Метою викладання навчальної дисципліни «Культура бізнесу» є формування у студентів розуміння системи цінностей, поглядів, норм поведінки ділових людей, засвоєння студентами основних теоретичних положень та вироблення необхідних практичних навичок, що дозволяють підвищити її ефективність в бізнесовій діяльності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/16573
Розташовується у зібраннях:Робочі навчальні програми

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Програма робоча Культура бізнесу!.pdf407.08 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.