Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/16573
Назва: | Культура бізнесу : робоча програма навчальної дисципліни для здобуття ОКР «бакалавр» за спеціальністю: 241 – «Готельно-ресторанна справа» |
Автори: | Гузенко, Ірина Huzenko, Iryna |
Ключові слова: | кафедра гуманітарних дисциплін "Культура бізнесу" бакалавр "Готельно-ресторанна справа" культура бізнесу опис навчальної дисципліни програма навчальної дисципліни структура навчальної дисципліни теми семінарських занять самостійна робота розподіл балів шкала оцінювання рекомендована література |
Дата публікації: | 26-гру-2018 |
Бібліографічний опис: | Культура бізнесу : робоча програма навчальної дисципліни для здобуття ОКР «бакалавр» за спеціальністю: 241 – «Готельно-ресторанна справа» / розроб. Гузенко Ірина Іллівна. - Львів, 2018. - 20 с. |
Короткий огляд (реферат): | Метою викладання навчальної дисципліни «Культура бізнесу» є формування у студентів розуміння системи цінностей, поглядів, норм поведінки ділових людей, засвоєння студентами основних теоретичних положень та вироблення необхідних практичних навичок, що дозволяють підвищити її ефективність в бізнесовій діяльності. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/16573 |
Розташовується у зібраннях: | Робочі навчальні програми |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Програма робоча Культура бізнесу!.pdf | 407.08 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.