Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/16570
Назва: Методичні вказівки до проведення семінарських занять з курсу "Культура бізнесу" для студентів спеціальності: 241 – «Готельно-ресторанна справа»
Автори: Гузенко, Ірина
Ключові слова: кафедра гуманітарних дисциплін
"Культура бізнесу"
теми семінарських занять
"Готельно-ресторанна справа"
культура бізнесу
теми рефератів
рекомендована література
Дата публікації: 26-гру-2018
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/16570
Розташовується у зібраннях:Семінарські та практичні заняття

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Плани семінарських занять Культура бізнесу.pdf484.07 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.