Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/16555
Title: | Критерії оцінювання та розподіл балів, які отримують студенти з дисципліни «Культура бізнесу» за спеціальностю 241 – «Готельно-ресторанна справа» |
Authors: | Гузенко, Ірина Huzenko, Iryna Кафедра гуманітарних дисциплін |
Keywords: | кафедра гуманітарних дисциплін "Культура бізнесу" культура бізнесу порядок оцінювання результатів навчання "Готельно-ресторанна справа" |
Issue Date: | 26-Dec-2018 |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/16555 |
Appears in Collections: | Порядок оцінювання результатів навчання |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Критерії оцінювання Культура бізнесу.pdf | 212.01 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.