Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/16555
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГузенко, Ірина-
dc.contributor.authorHuzenko, Iryna-
dc.contributor.authorКафедра гуманітарних дисциплін-
dc.date.accessioned2018-12-26T08:27:24Z-
dc.date.available2018-12-26T08:27:24Z-
dc.date.issued2018-12-26-
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/16555-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкафедра гуманітарних дисциплінuk_UA
dc.subject"Культура бізнесу"uk_UA
dc.subjectкультура бізнесуuk_UA
dc.subjectпорядок оцінювання результатів навчанняuk_UA
dc.subject"Готельно-ресторанна справа"uk_UA
dc.titleКритерії оцінювання та розподіл балів, які отримують студенти з дисципліни «Культура бізнесу» за спеціальностю 241 – «Готельно-ресторанна справа»uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Порядок оцінювання результатів навчання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Критерії оцінювання Культура бізнесу.pdf212.01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.