Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/16555
Назва: Критерії оцінювання та розподіл балів, які отримують студенти з дисципліни «Культура бізнесу» за спеціальностю 241 – «Готельно-ресторанна справа»
Автори: Гузенко, Ірина
Huzenko, Iryna
Кафедра гуманітарних дисциплін
Ключові слова: кафедра гуманітарних дисциплін
"Культура бізнесу"
культура бізнесу
порядок оцінювання результатів навчання
"Готельно-ресторанна справа"
Дата публікації: 26-гру-2018
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/16555
Розташовується у зібраннях:Порядок оцінювання результатів навчання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Критерії оцінювання Культура бізнесу.pdf212.01 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.