Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/16555
Назва: | Критерії оцінювання та розподіл балів, які отримують студенти з дисципліни «Культура бізнесу» за спеціальностю 241 – «Готельно-ресторанна справа» |
Автори: | Гузенко, Ірина Huzenko, Iryna Кафедра гуманітарних дисциплін |
Ключові слова: | кафедра гуманітарних дисциплін "Культура бізнесу" культура бізнесу порядок оцінювання результатів навчання "Готельно-ресторанна справа" |
Дата публікації: | 26-гру-2018 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/16555 |
Розташовується у зібраннях: | Порядок оцінювання результатів навчання |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Критерії оцінювання Культура бізнесу.pdf | 212.01 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.