Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/15914
Назва: Особливості забезпечення харчування спортсменів
Автори: Киселевич, Анатолій
Пазичук, Ольга
Kyselevych, Anatolii
Pazychuk, Olha
Ключові слова: харчування спортсменів
період тренувань
змагання
збалансованість
Дата публікації: 2009
Видавництво: ЛДУФК
Бібліографічний опис: Киселевич А. Особливості забезпечення харчування спортсменів / Анатолій Киселевич, Ольга Пазичук // Молода спортивна наука України: зб. наук. пр. з галузі фіз. культури та спорту. - Львів, 2009. - Вип. 13, т. 1. - С. 149-153.
Короткий огляд (реферат): Мета - систематизація наукових даних і публікацій з питань забезпечення організму спортсменів різними харчовими речовинами під час підготовки до змагань.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/15914
Розташовується у зібраннях:"Молода спортивна наука України"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Киселевич А..pdf1.85 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.