Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/15665
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гуцуляк, Вікторія | - |
dc.contributor.author | Hutsuliak, Viktoriia | - |
dc.date.accessioned | 2018-11-22T09:24:41Z | - |
dc.date.available | 2018-11-22T09:24:41Z | - |
dc.date.issued | 2018-11-22 | - |
dc.identifier.citation | Основи менеджменту : тематичний план семінарських занять для бакалаврів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Гуцуляк В. Р. - Львів, 2018. - 23 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/15665 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | кафедра економіки та менеджменту | uk_UA |
dc.subject | "Основи менеджменту" | uk_UA |
dc.subject | "Готельно-ресторанна справа" | uk_UA |
dc.subject | бакалавр | uk_UA |
dc.subject | теми семінарських занять | uk_UA |
dc.subject | розподіл балів | uk_UA |
dc.subject | шкала оцінювання | uk_UA |
dc.subject | структура навчальної дисципліни | uk_UA |
dc.subject | програма курсу | uk_UA |
dc.subject | контрольні питання | uk_UA |
dc.subject | рекомендована література | uk_UA |
dc.title | Основи менеджменту : тематичний план семінарських занять для бакалаврів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" | uk_UA |
dc.type | Plan or blueprint | uk_UA |
Appears in Collections: | Семінарські та практичні заняття |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
4. методичні вказівки 241.pdf | 887.83 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.