Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/15665
Назва: | Основи менеджменту : тематичний план семінарських занять для бакалаврів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" |
Автори: | Гуцуляк, Вікторія Hutsuliak, Viktoriia |
Ключові слова: | кафедра економіки та менеджменту "Основи менеджменту" "Готельно-ресторанна справа" бакалавр теми семінарських занять розподіл балів шкала оцінювання структура навчальної дисципліни програма курсу контрольні питання рекомендована література |
Дата публікації: | 22-лис-2018 |
Бібліографічний опис: | Основи менеджменту : тематичний план семінарських занять для бакалаврів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Гуцуляк В. Р. - Львів, 2018. - 23 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/15665 |
Розташовується у зібраннях: | Семінарські та практичні заняття |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
4. методичні вказівки 241.pdf | 887.83 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.