Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/15665
Назва: Основи менеджменту : тематичний план семінарських занять для бакалаврів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"
Автори: Гуцуляк, Вікторія
Hutsuliak, Viktoriia
Ключові слова: кафедра економіки та менеджменту
"Основи менеджменту"
"Готельно-ресторанна справа"
бакалавр
теми семінарських занять
розподіл балів
шкала оцінювання
структура навчальної дисципліни
програма курсу
контрольні питання
рекомендована література
Дата публікації: 22-лис-2018
Бібліографічний опис: Основи менеджменту : тематичний план семінарських занять для бакалаврів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Гуцуляк В. Р. - Львів, 2018. - 23 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/15665
Розташовується у зібраннях:Семінарські та практичні заняття

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
4. методичні вказівки 241.pdf887.83 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.