Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/15657
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГуцуляк, Вікторія-
dc.contributor.authorHutsuliak, Viktoriia-
dc.date.accessioned2018-11-22T08:48:28Z-
dc.date.available2018-11-22T08:48:28Z-
dc.date.issued2018-11-22-
dc.identifier.citationОснови менеджменту : навчальна програма дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Гуцуляк В. Р. - Львів, 2018. - 11 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/15657-
dc.description.abstractМетою вивчення дисципліни «Основи менеджменту» є формування сучасного управлінського мислення та системи спеціальних знань у галузі менеджменту, формування розуміння концептуальних основ системного управління організаціями; набуття умінь аналізу середовища функціонування організації, прийняття раціональних та логічних управлінських рішень, які спираються не на інтуїцію, а на фактичні аналітичні значення роботи підприємства.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкафедра економіки та менеджментуuk_UA
dc.subject"Основи менеджменту"uk_UA
dc.subject"Готельно-ресторанна справа"uk_UA
dc.subjectінформаційний обсяг дисципліниuk_UA
dc.subjectрекомендована літератураuk_UA
dc.titleОснови менеджменту : навчальна програма дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"uk_UA
dc.typePlan or blueprintuk_UA
Appears in Collections:Навчальні програми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1. програма дисципліни 241.pdf499.7 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.