Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/15657
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гуцуляк, Вікторія | - |
dc.contributor.author | Hutsuliak, Viktoriia | - |
dc.date.accessioned | 2018-11-22T08:48:28Z | - |
dc.date.available | 2018-11-22T08:48:28Z | - |
dc.date.issued | 2018-11-22 | - |
dc.identifier.citation | Основи менеджменту : навчальна програма дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Гуцуляк В. Р. - Львів, 2018. - 11 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/15657 | - |
dc.description.abstract | Метою вивчення дисципліни «Основи менеджменту» є формування сучасного управлінського мислення та системи спеціальних знань у галузі менеджменту, формування розуміння концептуальних основ системного управління організаціями; набуття умінь аналізу середовища функціонування організації, прийняття раціональних та логічних управлінських рішень, які спираються не на інтуїцію, а на фактичні аналітичні значення роботи підприємства. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | кафедра економіки та менеджменту | uk_UA |
dc.subject | "Основи менеджменту" | uk_UA |
dc.subject | "Готельно-ресторанна справа" | uk_UA |
dc.subject | інформаційний обсяг дисципліни | uk_UA |
dc.subject | рекомендована література | uk_UA |
dc.title | Основи менеджменту : навчальна програма дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" | uk_UA |
dc.type | Plan or blueprint | uk_UA |
Appears in Collections: | Навчальні програми |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
1. програма дисципліни 241.pdf | 499.7 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.