Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/15656
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБорецький, Юрій-
dc.contributor.authorBoretskyi, Yurii-
dc.date.accessioned2018-11-22T08:40:19Z-
dc.date.available2018-11-22T08:40:19Z-
dc.date.issued2018-11-22-
dc.identifier.citationХарчова хімія : робоча програма навчальної дисципліни для студентів за напрямом підготовки 241 "Готельно-ресторанна справа " факультету туризму / розроб. Борецький Ю. Р. - 2018. - 9 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/15656-
dc.description.abstractМета дисципліни: поглибити знання студентів з неорганічної та органічної хімії та створити у свідомості студентів уявлення про тісний і логічний зв'язок законів хімії, біохімії, біології із різноманітними явищами, які спостерігаються при виробництві зберіганні і приготуванні харчових продуктів.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкафедра біохімії та гігієниuk_UA
dc.subject"Харчова хімія"uk_UA
dc.subject"Готельно-ресторанна справа"uk_UA
dc.subjectопис навчальної дисципліниuk_UA
dc.subjectпрограма навчальної дисципліниuk_UA
dc.subjectструктура навчальної дисципліниuk_UA
dc.subjectтеми лабораторних занятьuk_UA
dc.subjectсамостійна роботаuk_UA
dc.subjectрозподіл балівuk_UA
dc.subjectшкала оцінюванняuk_UA
dc.subjectрекомендована літератураuk_UA
dc.titleХарчова хімія : робоча програма навчальної дисципліни для студентів за напрямом підготовки 241 "Готельно-ресторанна справа " факультету туризмуuk_UA
dc.typePlan or blueprintuk_UA
Appears in Collections:Робочі навчальні програми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
харчова хімія.pdf481.21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.