Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/15656
Назва: Харчова хімія : робоча програма навчальної дисципліни для студентів за напрямом підготовки 241 "Готельно-ресторанна справа " факультету туризму
Автори: Борецький, Юрій
Boretskyi, Yurii
Ключові слова: кафедра біохімії та гігієни
"Харчова хімія"
"Готельно-ресторанна справа"
опис навчальної дисципліни
програма навчальної дисципліни
структура навчальної дисципліни
теми лабораторних занять
самостійна робота
розподіл балів
шкала оцінювання
рекомендована література
Дата публікації: 22-лис-2018
Бібліографічний опис: Харчова хімія : робоча програма навчальної дисципліни для студентів за напрямом підготовки 241 "Готельно-ресторанна справа " факультету туризму / розроб. Борецький Ю. Р. - 2018. - 9 с.
Короткий огляд (реферат): Мета дисципліни: поглибити знання студентів з неорганічної та органічної хімії та створити у свідомості студентів уявлення про тісний і логічний зв'язок законів хімії, біохімії, біології із різноманітними явищами, які спостерігаються при виробництві зберіганні і приготуванні харчових продуктів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/15656
Розташовується у зібраннях:Робочі навчальні програми

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
харчова хімія.pdf481.21 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.