Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/15656
Title: Харчова хімія : робоча програма навчальної дисципліни для студентів за напрямом підготовки 241 "Готельно-ресторанна справа " факультету туризму
Authors: Борецький, Юрій
Boretskyi, Yurii
Keywords: кафедра біохімії та гігієни
"Харчова хімія"
"Готельно-ресторанна справа"
опис навчальної дисципліни
програма навчальної дисципліни
структура навчальної дисципліни
теми лабораторних занять
самостійна робота
розподіл балів
шкала оцінювання
рекомендована література
Issue Date: 22-Nov-2018
Citation: Харчова хімія : робоча програма навчальної дисципліни для студентів за напрямом підготовки 241 "Готельно-ресторанна справа " факультету туризму / розроб. Борецький Ю. Р. - 2018. - 9 с.
Abstract: Мета дисципліни: поглибити знання студентів з неорганічної та органічної хімії та створити у свідомості студентів уявлення про тісний і логічний зв'язок законів хімії, біохімії, біології із різноманітними явищами, які спостерігаються при виробництві зберіганні і приготуванні харчових продуктів.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/15656
Appears in Collections:Робочі навчальні програми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
харчова хімія.pdf481.21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.