Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/15656
Title: | Харчова хімія : робоча програма навчальної дисципліни для студентів за напрямом підготовки 241 "Готельно-ресторанна справа " факультету туризму |
Authors: | Борецький, Юрій Boretskyi, Yurii |
Keywords: | кафедра біохімії та гігієни "Харчова хімія" "Готельно-ресторанна справа" опис навчальної дисципліни програма навчальної дисципліни структура навчальної дисципліни теми лабораторних занять самостійна робота розподіл балів шкала оцінювання рекомендована література |
Issue Date: | 22-Nov-2018 |
Citation: | Харчова хімія : робоча програма навчальної дисципліни для студентів за напрямом підготовки 241 "Готельно-ресторанна справа " факультету туризму / розроб. Борецький Ю. Р. - 2018. - 9 с. |
Abstract: | Мета дисципліни: поглибити знання студентів з неорганічної та органічної хімії та створити у свідомості студентів уявлення про тісний і логічний зв'язок законів хімії, біохімії, біології із різноманітними явищами, які спостерігаються при виробництві зберіганні і приготуванні харчових продуктів. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/15656 |
Appears in Collections: | Робочі навчальні програми |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
харчова хімія.pdf | 481.21 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.