Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/15593
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Параняк, Наталія | - |
dc.contributor.author | Paraniak, Nataliia | - |
dc.date.accessioned | 2018-11-20T11:43:07Z | - |
dc.date.available | 2018-11-20T11:43:07Z | - |
dc.date.issued | 2018-11-20 | - |
dc.identifier.citation | Біохімія : робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" факультету туризму / розроб. Параняк Н. М. - 2018. - 11 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/15593 | - |
dc.description.abstract | Мета : оволодіти знаннями про воду як універсальне дисперсне середовище живих організмів, будову і властивості молекул води, а також активну реакцію середовища та механізм дії буферних систем. Оволодіти знаннями про вуглеводи як основне джерело енергії, та ліпіди. Вивчити їх будову, властивості, вміст в організмі та біологічну роль. З’ясувати будову, властивості, біологічну роль білків і нуклеїнових кислот як важливої складової частини живого організму. Ознайомитися з ферментами і функціями, які вони оволодіти знаннями про перетворення вуглеводів в процесі травлення і на клітинному рівні, обмін жирів в організмі і при м’язовій діяльності зокрема, з’ясувати обмін білків і нуклеїнових кислот як важливої складової частини живого організму виконують в організмі. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | кафедра біохімії та гігієни | uk_UA |
dc.subject | "Біохімія" | uk_UA |
dc.subject | "Готельно-ресторанна справа" | uk_UA |
dc.subject | опис навчальної дисципліни | uk_UA |
dc.subject | програма навчальної дисципліни | uk_UA |
dc.subject | структура навчальної дисципліни | uk_UA |
dc.subject | теми лабораторних занять | uk_UA |
dc.subject | самостійна робота | uk_UA |
dc.subject | контрольні питання | uk_UA |
dc.subject | індивідуальні завдання | uk_UA |
dc.subject | рекомендована література | uk_UA |
dc.subject | розподіл балів | uk_UA |
dc.subject | шкала оцінювання | uk_UA |
dc.subject | рекомендована література | uk_UA |
dc.title | Біохімія : робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" факультету туризму | uk_UA |
dc.type | Plan or blueprint | uk_UA |
Appears in Collections: | Робочі навчальні програми |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Біохімія ГРС.pdf | 398.14 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.