Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/15593
Назва: | Біохімія : робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" факультету туризму |
Автори: | Параняк, Наталія Paraniak, Nataliia |
Ключові слова: | кафедра біохімії та гігієни "Біохімія" "Готельно-ресторанна справа" опис навчальної дисципліни програма навчальної дисципліни структура навчальної дисципліни теми лабораторних занять самостійна робота контрольні питання індивідуальні завдання рекомендована література розподіл балів шкала оцінювання рекомендована література |
Дата публікації: | 20-лис-2018 |
Бібліографічний опис: | Біохімія : робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" факультету туризму / розроб. Параняк Н. М. - 2018. - 11 с. |
Короткий огляд (реферат): | Мета : оволодіти знаннями про воду як універсальне дисперсне середовище живих організмів, будову і властивості молекул води, а також активну реакцію середовища та механізм дії буферних систем. Оволодіти знаннями про вуглеводи як основне джерело енергії, та ліпіди. Вивчити їх будову, властивості, вміст в організмі та біологічну роль. З’ясувати будову, властивості, біологічну роль білків і нуклеїнових кислот як важливої складової частини живого організму. Ознайомитися з ферментами і функціями, які вони оволодіти знаннями про перетворення вуглеводів в процесі травлення і на клітинному рівні, обмін жирів в організмі і при м’язовій діяльності зокрема, з’ясувати обмін білків і нуклеїнових кислот як важливої складової частини живого організму виконують в організмі. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/15593 |
Розташовується у зібраннях: | Робочі навчальні програми |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Біохімія ГРС.pdf | 398.14 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.