Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/15510
Назва: | Харчові додатки : [мультимедійна лекція] |
Автори: | Борецький, Юрій Boretskyi, Yurii |
Ключові слова: | кафедра біохімії та гігієни харчові додатки барвники смакові харчові додатки ароматичні харчові додатки консерванти антиоксиданти |
Дата публікації: | 19-лис-2018 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/15510 |
Розташовується у зібраннях: | Мультимедійні матеріали |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
prez13_harch_dodatky.pdf | 1.53 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.