Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/15506
Назва: Роль білків у харчуванні людини : [мультимедійна лекція]
Автори: Борецький, Юрій
Boretskyi, Yurii
Ключові слова: кафедра біохімії та гігієни
харчування людини
білки
функції білків
амінокислоти
Дата публікації: 19-лис-2018
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/15506
Розташовується у зібраннях:Мультимедійні матеріали

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
prez11_bilky_harch.pdf2.15 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.