Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/15506
Назва: | Роль білків у харчуванні людини : [мультимедійна лекція] |
Автори: | Борецький, Юрій Boretskyi, Yurii |
Ключові слова: | кафедра біохімії та гігієни харчування людини білки функції білків амінокислоти |
Дата публікації: | 19-лис-2018 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/15506 |
Розташовується у зібраннях: | Мультимедійні матеріали |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
prez11_bilky_harch.pdf | 2.15 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.