Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/15490
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Борецький, Юрій | - |
dc.contributor.author | Boretskyi, Yurii | - |
dc.date.accessioned | 2018-11-19T08:19:11Z | - |
dc.date.available | 2018-11-19T08:19:11Z | - |
dc.date.issued | 2018-11-19 | - |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/15490 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | кафедра біохімії та гігієни | uk_UA |
dc.subject | харчова хімія | uk_UA |
dc.subject | основні хімічні поняття | uk_UA |
dc.subject | хімічний елемент | uk_UA |
dc.subject | структура води | uk_UA |
dc.title | Харчова хімія : лекція | uk_UA |
dc.type | Presentation | uk_UA |
Appears in Collections: | Мультимедійні матеріали |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
prez1_vstup.pdf | 1.58 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.