Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/15490
Назва: Харчова хімія : лекція
Автори: Борецький, Юрій
Boretskyi, Yurii
Ключові слова: кафедра біохімії та гігієни
харчова хімія
основні хімічні поняття
хімічний елемент
структура води
Дата публікації: 19-лис-2018
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/15490
Розташовується у зібраннях:Мультимедійні матеріали

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
prez1_vstup.pdf1.58 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.