Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/14014
Назва: Економіка та фінанси підприємства : робоча програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"
Автори: Павленчик, Наталія
Pavlenchyk, Nataliia
Ключові слова: кафедра економіки та менеджменту
"Економіка та фінанси підприємств"
"Готельно-ресторанна справа"
бакалавр
опис навчальної дисципліни
програма навчальної дисципліни
структура навчальної дисципліни
теми семінарських занять
самостійна робота
екзаменаційні вимоги
шкала оцінювання
рекомендована література
Дата публікації: 5-жов-2018
Бібліографічний опис: Економіка та фінанси підприємства : робоча програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Павленчик Н. Ф. - Львів, 2018. - 14 с.
Короткий огляд (реферат): Предметом науки „Економіка та фінанси підприємств” є також дослідження причин зміни обсягу виробництва продукції та її впливу на ціни і доходи підприємства. Вона вивчає якість продукції, обґрунтовує можливі напрями її підвищення і ступінь впливу на прибутковість виробництва, дає відповідь на запитання: чому і як впливає на ефективність підприємства підвищення рівня інтенсивності виробництва і поглиблення його спеціалізації з орієнтацією на задоволення потреб ринку.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/14014
Розташовується у зібраннях:Робочі навчальні програми

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
РОБ ПРОГР_ЕКП_ГРС.pdf494.51 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.