Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/13948
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Труба, Руслана | - |
dc.contributor.author | Truba, Ruslana | - |
dc.date.accessioned | 2018-10-04T09:02:08Z | - |
dc.date.available | 2018-10-04T09:02:08Z | - |
dc.date.issued | 2018-10-04 | - |
dc.identifier.citation | Історія України : робоча програма навчальної дисципліни для здобуття ОКР «бакалавр» за спеціальністю: 241 – «Готельно-ресторанна справа», 073 – «Менеджмент» / розроб. Труба Руслана Іванівна. - Львів, 2018. - 17 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/13948 | - |
dc.description.abstract | Мета дисципліни полягає в розкритті закономірностей та особливостей політичного, економічного, соціального та культурного розвитку України, її відносин з іншими державами та народами. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | кафедра гуманітарних дисциплін | uk_UA |
dc.subject | "Історія України" | uk_UA |
dc.subject | бакалавр | uk_UA |
dc.subject | "Готельно-ресторанна справа" | uk_UA |
dc.subject | "Менеджмент" | uk_UA |
dc.subject | опис навчальної дисципліни | uk_UA |
dc.subject | програма навчальної дисципліни | uk_UA |
dc.subject | структура навчальної дисципліни | uk_UA |
dc.subject | самостійна робота | uk_UA |
dc.subject | теми самостійної роботи | uk_UA |
dc.subject | шкала оцінювання | uk_UA |
dc.subject | методичне забезпечення | uk_UA |
dc.subject | рекомендована література | uk_UA |
dc.title | Історія України : робоча програма навчальної дисципліни для здобуття ОКР «бакалавр» за спеціальністю: 241 – «Готельно-ресторанна справа», 073 – «Менеджмент» | uk_UA |
dc.type | Plan or blueprint | uk_UA |
Appears in Collections: | Робочі навчальні програми |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2018 Роб. прогр. з історії України, спец. 241 ГРС, 073 Менеджмент.pdf | 1.32 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.