Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/13948
Назва: Історія України : робоча програма навчальної дисципліни для здобуття ОКР «бакалавр» за спеціальністю: 241 – «Готельно-ресторанна справа», 073 – «Менеджмент»
Автори: Труба, Руслана
Truba, Ruslana
Ключові слова: кафедра гуманітарних дисциплін
"Історія України"
бакалавр
"Готельно-ресторанна справа"
"Менеджмент"
опис навчальної дисципліни
програма навчальної дисципліни
структура навчальної дисципліни
самостійна робота
теми самостійної роботи
шкала оцінювання
методичне забезпечення
рекомендована література
Дата публікації: 4-жов-2018
Бібліографічний опис: Історія України : робоча програма навчальної дисципліни для здобуття ОКР «бакалавр» за спеціальністю: 241 – «Готельно-ресторанна справа», 073 – «Менеджмент» / розроб. Труба Руслана Іванівна. - Львів, 2018. - 17 с.
Короткий огляд (реферат): Мета дисципліни полягає в розкритті закономірностей та особливостей політичного, економічного, соціального та культурного розвитку України, її відносин з іншими державами та народами.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/13948
Розташовується у зібраннях:Робочі навчальні програми

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2018 Роб. прогр. з історії України, спец. 241 ГРС, 073 Менеджмент.pdf1.32 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.