Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/13350
Назва: | Основні тенденції ПР-технологій на ринку ресторанного господарства м. Львова |
Автори: | Балук, Н. Дайновський, Ю. Іванова, Лілія Ivanova, Liliia |
Ключові слова: | ресторанне господарство ПР-технології Львів |
Дата публікації: | 2018 |
Бібліографічний опис: | Балук Н. Р. Основні тенденції ПР-технологій на ринку ресторанного господарства м. Львова / Балук Н. Р., Дайновський Ю. А., Іванова Л. О. // Актуальні проблеми економіки і торгівлі в сучасних умовах євроінтеграції : матеріали наук. конф. проф.-викл. складу та аспірантів Львів. торговельно-економ. ун-ту (Львів, 10-11 травня 2018 р.). - Львів, 2018. - С. 185-187. |
Короткий огляд (реферат): | Ресторанне господарство — одна з найдинамічніших і перспективних галузей економіки України, особливо в регіонах з розвинутою туристичною інфраструктурою. Львівська область та м. Львів, зокрема, належать до найбільш відвідуваних місць як внутрішніми, так й іноземними туристами. Якщо у 2014 р. через влив військово-політичних та екомічних чинників кількість туристів у Львівській області зменшилась удвічі, то у 2016 р. Львівщину відвідало іноземних туристів на 173% більше порівняно з 2015 р., а внутрішніх туристів - на 102% [1]. Розвиток туристичної індустрії виступає потужним важелем динамічного розвитку ресторанного господарства у м. Львові. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/13350 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Балук Н., Дайновський Ю., Іванова Л..pdf | 151.79 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.