Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/12712
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorІванова, Лілія-
dc.contributor.authorIvanova, Liliia-
dc.date.accessioned2018-08-15T12:32:22Z-
dc.date.available2018-08-15T12:32:22Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationМаркетинг готельного і ресторанного господарства : завдання та методичні вказівки до контрольної роботи для студентів заочної та дистанційної форми навчання напряму підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" / уклад. Іванова Л. О. - Львів : Вид-во Львівської комерційної академії, 2012. - 60 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/12712-
dc.description.abstractКонтрольна роботи з дисципліни "Маркетинг готельного і ресторанного господарства" має комплексний характер і поєднує розрахункові задачі, творчі завдання, теоретичні запитання дослідницького спрямування, тестиuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherВидавництво Львівської комерційної академіїuk_UA
dc.subjectкафедра економіки, менеджменту та готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.subjectконтрольна роботаuk_UA
dc.subjectметодичні вказівкиuk_UA
dc.subject"Готельно-ресторанна справа"uk_UA
dc.titleМаркетинг готельного і ресторанного господарства : завдання та методичні вказівки до контрольної роботи для студентів заочної та дистанційної форми навчання напряму підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа"uk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Контрольні роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Іванова Л..pdf9.56 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.