Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/12712
Назва: Маркетинг готельного і ресторанного господарства : завдання та методичні вказівки до контрольної роботи для студентів заочної та дистанційної форми навчання напряму підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа"
Автори: Іванова, Лілія
Ivanova, Liliia
Ключові слова: кафедра економіки, менеджменту та готельно-ресторанного бізнесу
контрольна робота
методичні вказівки
"Готельно-ресторанна справа"
Дата публікації: 2012
Видавництво: Видавництво Львівської комерційної академії
Бібліографічний опис: Маркетинг готельного і ресторанного господарства : завдання та методичні вказівки до контрольної роботи для студентів заочної та дистанційної форми навчання напряму підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" / уклад. Іванова Л. О. - Львів : Вид-во Львівської комерційної академії, 2012. - 60 с.
Короткий огляд (реферат): Контрольна роботи з дисципліни "Маркетинг готельного і ресторанного господарства" має комплексний характер і поєднує розрахункові задачі, творчі завдання, теоретичні запитання дослідницького спрямування, тести
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/12712
Розташовується у зібраннях:Контрольні роботи

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Іванова Л..pdf9.56 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.