Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/12712
Назва: | Маркетинг готельного і ресторанного господарства : завдання та методичні вказівки до контрольної роботи для студентів заочної та дистанційної форми навчання напряму підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" |
Автори: | Іванова, Лілія Ivanova, Liliia |
Ключові слова: | кафедра економіки, менеджменту та готельно-ресторанного бізнесу контрольна робота методичні вказівки "Готельно-ресторанна справа" |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Видавництво Львівської комерційної академії |
Бібліографічний опис: | Маркетинг готельного і ресторанного господарства : завдання та методичні вказівки до контрольної роботи для студентів заочної та дистанційної форми навчання напряму підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" / уклад. Іванова Л. О. - Львів : Вид-во Львівської комерційної академії, 2012. - 60 с. |
Короткий огляд (реферат): | Контрольна роботи з дисципліни "Маркетинг готельного і ресторанного господарства" має комплексний характер і поєднує розрахункові задачі, творчі завдання, теоретичні запитання дослідницького спрямування, тести |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/12712 |
Розташовується у зібраннях: | Контрольні роботи |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Іванова Л..pdf | 9.56 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.