Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/12557
Назва: Основні тенденції ПР-технологій на ринку ресторанного господарства м. Львова
Автори: Балук, Н.
Дайновський, Ю.
Іванова, Лілія
Ivanova, Liliia
Ключові слова: ресторанний бізнес
ресторанне господарство
ПР-технології
Дата публікації: 2018
Бібліографічний опис: Балук Н. Р. Основні тенденції ПР-технологій на ринку ресторанного господарства м. Львова / Балук Н. Р., Дайновський Ю. А., Іванова Л .О. // Актуальні проблеми економіки і торгівлі в сучасних умовах євроінтеграції : матеріали щоріч. наук. конф. проф.-виклад. складу та аспірантів Львів. торгов.-економ.ун-ту. - Львів, 2018. - С. 185-187.
Короткий огляд (реферат): Ресторанне господарство - одна з найдинамічніших і перспективних галузей економіки України, особливо в регіонах з розвинутою туристичною інфраструктурою. Львівська область та м. Львів, зокрема, належать до найбільш відвідуваних місць як внутрішніми, так й іноземними туристами. Якщо у 2014 р. через влив військово-політичних та екомічних чинників кількість туристів у Львівській області зменшилась удвічі, то у 2016 р. Львівщину відвідало іноземних туристів на 173% більше порівняно з 2015 р., а внутрішніх туристів - на 102% [1]. Розвиток туристичної індустрії виступає потужним важелем динамічного розвитку ресторанного господарства у м. Львові.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/12557
Розташовується у зібраннях:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Балук Н., Дайновський Ю., Іванова Л..pdf86.07 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.