Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/12554
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorВовчанська, Ольга-
dc.contributor.authorІванова, Лілія-
dc.contributor.authorVovchanska, Olha-
dc.contributor.authorIvanova, Liliia-
dc.date.accessioned2018-08-09T08:04:53Z-
dc.date.available2018-08-09T08:04:53Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationВовчанська О. М. Кон'юнктура ринку ресторанного бізнесу в Україні та чинники, що її визначають / Вовчанська О. М., Іванова Л. О. // Проблеми та перспективи розвитку економіки України в умовах глобалізації : матеріали Всеукр. наук.-практ. Інтернет-конф. - Львів, 2017. - С. 8-11.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/12554-
dc.description.abstractЗа результатами маркетингових досліджень, у розвитку підприємств ресторанного господарства на сучасному етапі можна визначити такі основні тенденції: формування нових напрямів сучасної кулінарії з використанням авторської кухні; підвищення вимог до якості сервісу та роботи персоналу; розвиток закладів середнього рівня, нижче середнього, економ-класу; розвиток франчайзингових мереж закладів ресторанного господарства, заміських закладів ресторанного господарства та відомих ресторанних брендів.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectресторанний бізнесuk_UA
dc.subjectресторанне господарствоuk_UA
dc.titleКон'юнктура ринку ресторанного бізнесу в Україні та чинники, що її визначаютьuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Іванова Л., Вовчанська О..pdf83.38 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.