Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/12352
Назва: | Комплексна характеристика бджолиного меду ( огляд літератури ) |
Автори: | Панишко, Ю. Panyshko, Yu. Ковцун, Василь Kovtsun, Vasyl Козій, Роман Kozii, Roman Тарасов, В. Tarasov, V. |
Ключові слова: | консистенція колір смак аромат склад фізичні властивості меду |
Дата публікації: | 2010 |
Бібліографічний опис: | Комплексна характеристика бджолиного меду ( огляд літератури ) / Ю. М. Панишко та ін. // Здоровий спосіб життя : зб. наук. ст. - Львів, 2010. - Вип. 45. - С. 22 - 28. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/12352 |
Розташовується у зібраннях: | "Здоровий спосіб життя" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Панишко Ю. Комплексна....pdf | 405.17 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.