Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/11996
Назва: Цілющі властивості їжі
Автори: Троценко, О.
Trotsenko, O.
Панишко, Ю.
Panyshko, Yu.
Троценко, О.
Trotsenko, O.
Ключові слова: харчування
продукти
здоров'я
хвороби
Дата публікації: 2011
Бібліографічний опис: Троценко О. В. Цілющі властивості їжі / О. В. Троценко, Ю. М. Панишко, О. О. Троценко // Здоровий спосіб життя : зб. наук. ст. - Львів, 2011. - Вип. 57. - С. 51 - 55.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/11996
Розташовується у зібраннях:"Здоровий спосіб життя"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Троценко О. Цілющі....pdf310.96 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.