Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 361 to 380 of 1190
Issue Date | Title | Author(s) |
2021-02-25 | Основи наукових досліджень та інформаційна культура студента : робоча програма навчальної дисципліни, підготовки бакалаврів, галузь знань 07 Управління та адміністрування, cпеціальність 073 Менеджмент | Голод, А. П.; Holod, A. P.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
2021-02-22 | Біохімія : робоча програма навчальної дисципліни, галузь знань: 01 Освіта, спеціальність : 017 фізична культура і спорт (фітнес і рекреація); (фізична реабілітація), факультет фізичної культури і спорту | Тимочко-Волошин, Р. І.; Трач, В. М.; Борецький, Ю. Р.; Tymochko-Voloshyn, R. I.; Trach, V. M.; Boretskyi, Yu. R.; Кафедра біохімії та гігієни |
2021-02-22 | Підвищення туристсько-спортивної майстерності : робоча програма навчальної дисципліни, галузь знань 24 „Сфера обслуговування”, спеціальність 242 „Туризм”, факультет туризму, рівень освіти - бакалавр | Тимошенко, Л. О.; Лабарткава, К. В.; Єременко, В. К.; Tymoshenko, L. O.; Labartkava, K. V.; Yeremenko, V. K.; Кафедра туризму |
2021-02-22 | Історія України : робоча програма обов'язкової навчальної дисципліни, спеціальність: 073 - «Менеджмент», рівень вищої освіти - бакалавр | Труба, Р. І.; Truba, R. I.; Кафедра гуманітарних дисциплін |
2021-02-22 | Сучасні ресторанні тренди : робоча програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», cпеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа» | Паска, М. З.; Paska, M. Z.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
2021-02-22 | Сучасні форми готельно-ресторанного обслуговування у сфері фізичної культури і спорту : робоча програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», cпеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа» | Паска, М. З.; Paska, M. Z.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
2021-02-22 | Сервісологія : робоча програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 Сфера обслуговування, cпеціальність 242 Туризм | Голод, А. П.; Holod, A. P.; Кафедра туризму |
2021-02-22 | Сервісологія : робоча програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 07 Управління та адміністрування, cпеціальність 073 Менеджмент | Голод, А. П.; Holod, A. P.; Кафедра туризму |
2021-02-22 | Сервісологія : робоча програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 Сфера обслуговування, cпеціальність 241 Готельно-ресторанна справа | Голод, А. П.; Holod, A. P.; Кафедра туризму |
2021-02-22 | Ділова іноземна мова : робоча програма навчальної дисципліни, спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-кваліфікаційний рівень "магістр", факультет туризму | Калимон, Ю. О.; Kalymon, Yu. O.; Кафедра української та іноземних мов |
2021-02-19 | Методика викладання у вищій школі : робоча програма навчальної дисципліни, галузь знань 07 «Управління і адміністрування», спеціальність: 073 Менеджмент, факультети : «Туризм»; «П та ЗО» | Матвійчук, Т. Ф.; Matviichuk, T. F.; Кафедра педагогіки та психології |
2021-02-19 | Фінанси та фінанси підприємств : робоча програма навчальної дисципліни, галузь знань 07 Адміністрування та менеджмент, спеціальність: 073 Менеджмент, факультет туризму, рівень освіти: бакалавр | Стахів, І. М.; Stakhiv, I. M.; Кафедра економіки та менеджменту |
2021-02-19 | Метрологія, стандартизація, сертифікація та управління якістю : робоча програма навчальної дисципліни, підготовки магістрів, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», cпеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа» | Паска, М. З.; Paska, M. Z.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
2021-02-19 | Ділова іноземна мова : робоча програма навчальної дисципліни, спеціальність 073 «Менеджмент», освітньо-кваліфікаційний рівень - магістр, факультет туризму | Калимон, Ю. О.; Проценко, У. М.; Kalymon, Yu. O.; Potsenko, U. M.; Кафедра української та іноземних мов |
2021-02-19 | Глобальна економіка : робоча програма навчальної дисципліни, галузь знань 07 “Управління та адміністрування”, спеціальності 073 “Менеджмент”, факультет туризму, рівень : бакалавр | Павленчик, А. О.; Pavlenchyk, A. O.; Кафедра економіки та менеджменту |
2021-02-19 | Історія економіки та економічної думки : робоча програма навчальної дисципліни, галузь знань 07 Адміністрування та менеджмент, спеціальність: 073 Менеджмент, факультет туризму, рівень освіти: бакалавр | Стахів, І. М.; Stakhiv, I. M.; Кафедра економіки та менеджменту |
2021-02-19 | Логістика : робоча програма навчальної дисципліни, галузь знань 07 Адміністрування та менеджмент, спеціальність: 073 Менеджмент, факультет туризму, рівень освіти: магістр | Стахів, І. М.; Stakhiv, I. M.; Кафедра економіки та менеджменту |
2021-02-19 | Міжнародне право : робоча програма навчальної дисципліни, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”, рівень вищої освіти : магістр | Ващишин, М. Я.; Vashchyshyn, M. Ya.; Кафедра гуманітарних дисциплін |
2021-02-18 | Інформаційна культура студента та академічна доброчесність: робоча програма навчальної дисципліни за вибором підготовки магістрів, галузь знань 07 „Управління та адміністрування”, спеціальність 073 „Менеджмент”, факультет туризму | Свістельник, І. Р.; Svistelnyk, I. R.; Кафедра інформатики та кінезіології |
2021-02-18 | Методологія і організація наукових досліджень : робоча програма навчальної дисципліни, підготовки магістрів, галузь знань : Сфера обслуговування, cпеціальність 241 Готельно-ресторанна справа | Паска, М. З.; Paska, M. Z.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 361 to 380 of 1190