Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/11339
Назва: Харчування як фактор здоров'я населення
Автори: Федоренко, В.
Fedorenko, V.
Кіцула, Л.
Kitsula, L.
Ключові слова: профілактика захворювань
харчування
Дата публікації: 2004
Бібліографічний опис: Федоренко В. І. Харчування як фактор здоров'я населення / В. І. Федоренко, Л. М. Кіцула // Здоровий спосіб життя : зб. матеріалів ІІІ міжрегіон. ( І міської ) наук. - практ. конф. ( 18 - 19 вересня 2003 р., м. Славута ). - Львів, 2004. - С. 95 - 97.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/11339
Розташовується у зібраннях:"Здоровий спосіб життя"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Федоренко В. Харчування....pdf264.37 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.