Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/11019
Назва: Стриманість у їжі як засіб довголіття
Автори: Бочкай, Микола
Bochkai, Mykola
Ключові слова: харчування
споживання їжі
християнський піст
Дата публікації: 2002
Бібліографічний опис: Бочкай М. Стриманість у їжі як засіб довголіття / Микола Бочкай // Здоровий спосіб життя : зб. матеріалів ІІ міжрегіон. наук. - практ. конф. ( 13 - 14 вересня 2002 р., м. Славута ). - Львів, 2002. - С. 8 - 10.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/11019
Розташовується у зібраннях:"Здоровий спосіб життя"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бочкай М. Стриманість у їжі ....pdf267.17 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.