Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/10828
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorBrinza, J.-
dc.contributor.authorХолявка, Володимир-
dc.contributor.authorФіль, Марія-
dc.contributor.authorKholiavka, Volodymyr-
dc.contributor.authorFil, Mariia-
dc.date.accessioned2018-05-31T10:49:36Z-
dc.date.available2018-05-31T10:49:36Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationBrinza J. Сучасні формати "Fast casual", "Fane dining", "quick'n' casual", "Free flow" у ресторанному бізнесі / J. Brinza, В. Холявка. М. Філь // Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфери обслуговування : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. - Львів, 2017. - С. 107-109.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/10828-
dc.description.abstractЕксперти ресторанного ринку вважають, що найближчими роками кількість ресторанів середнього класу збільшиться в декілька разів, незважаючи на жорстку конкуренцію. Тому, перш ніж відкривати будь-який заклад ресторанного бізнесу, необхідно чітко визначити його формат, оскільки заклад повинен відповідати прийнятим стандартам і, найголовніше, мати правильне позиціонування для своїх відвідувачів.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФКuk_UA
dc.subjectресторанний бізнесuk_UA
dc.subjectресторанне господарствоuk_UA
dc.titleСучасні формати "Fast casual", "Fane dining", "quick'n' casual", "Free flow" у ресторанному бізнесіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфері обслуговування"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
J. Brinza, В. Холявка, М. Філь.pdf49.21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.