Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/10828
Назва: Сучасні формати "Fast casual", "Fane dining", "quick'n' casual", "Free flow" у ресторанному бізнесі
Автори: Brinza, J.
Холявка, Володимир
Філь, Марія
Kholiavka, Volodymyr
Fil, Mariia
Ключові слова: ресторанний бізнес
ресторанне господарство
Дата публікації: 2017
Видавництво: ЛДУФК
Бібліографічний опис: Brinza J. Сучасні формати "Fast casual", "Fane dining", "quick'n' casual", "Free flow" у ресторанному бізнесі / J. Brinza, В. Холявка. М. Філь // Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфери обслуговування : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. - Львів, 2017. - С. 107-109.
Короткий огляд (реферат): Експерти ресторанного ринку вважають, що найближчими роками кількість ресторанів середнього класу збільшиться в декілька разів, незважаючи на жорстку конкуренцію. Тому, перш ніж відкривати будь-який заклад ресторанного бізнесу, необхідно чітко визначити його формат, оскільки заклад повинен відповідати прийнятим стандартам і, найголовніше, мати правильне позиціонування для своїх відвідувачів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/10828
Розташовується у зібраннях:"Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфері обслуговування"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
J. Brinza, В. Холявка, М. Філь.pdf49.21 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.