Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/10828
Title: | Сучасні формати "Fast casual", "Fane dining", "quick'n' casual", "Free flow" у ресторанному бізнесі |
Authors: | Brinza, J. Холявка, Володимир Філь, Марія Kholiavka, Volodymyr Fil, Mariia |
Keywords: | ресторанний бізнес ресторанне господарство |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | ЛДУФК |
Citation: | Brinza J. Сучасні формати "Fast casual", "Fane dining", "quick'n' casual", "Free flow" у ресторанному бізнесі / J. Brinza, В. Холявка. М. Філь // Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфери обслуговування : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. - Львів, 2017. - С. 107-109. |
Abstract: | Експерти ресторанного ринку вважають, що найближчими роками кількість ресторанів середнього класу збільшиться в декілька разів, незважаючи на жорстку конкуренцію. Тому, перш ніж відкривати будь-який заклад ресторанного бізнесу, необхідно чітко визначити його формат, оскільки заклад повинен відповідати прийнятим стандартам і, найголовніше, мати правильне позиціонування для своїх відвідувачів. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/10828 |
Appears in Collections: | "Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфері обслуговування" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
J. Brinza, В. Холявка, М. Філь.pdf | 49.21 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.