Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/10828
Title: Сучасні формати "Fast casual", "Fane dining", "quick'n' casual", "Free flow" у ресторанному бізнесі
Authors: Brinza, J.
Холявка, Володимир
Філь, Марія
Kholiavka, Volodymyr
Fil, Mariia
Keywords: ресторанний бізнес
ресторанне господарство
Issue Date: 2017
Publisher: ЛДУФК
Citation: Brinza J. Сучасні формати "Fast casual", "Fane dining", "quick'n' casual", "Free flow" у ресторанному бізнесі / J. Brinza, В. Холявка. М. Філь // Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфери обслуговування : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. - Львів, 2017. - С. 107-109.
Abstract: Експерти ресторанного ринку вважають, що найближчими роками кількість ресторанів середнього класу збільшиться в декілька разів, незважаючи на жорстку конкуренцію. Тому, перш ніж відкривати будь-який заклад ресторанного бізнесу, необхідно чітко визначити його формат, оскільки заклад повинен відповідати прийнятим стандартам і, найголовніше, мати правильне позиціонування для своїх відвідувачів.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/10828
Appears in Collections:"Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфері обслуговування"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
J. Brinza, В. Холявка, М. Філь.pdf49.21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.