Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/10796
Title: Соціально-економічні засади менеджменту готельно-ресторанного бізнесу
Authors: Павленчик, Наталія
Pavlenchyk, Nataliia
Keywords: готельно-ресторанний бізнес
менеджмент
Issue Date: 2017
Publisher: ЛДУФК
Citation: Павленчик Н. Соціально-економічні засади менеджменту готельно-ресторанного бізнесу / Н. Павленчик // Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфери обслуговування : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. - Львів, 2017. - С. 67-70.
Abstract: Особливістю менеджменту в готельно-ресторанному бізнесі сьогодні є формалізація й відображення в нормативно-правових, розпорядних, рекомендаційних, інформаційних, довідкових та інших засобах його реалізації, що спрощує управлінські рішення та вивільняє певну частину персоналу. Саме тому виникає потреба введення нових професій, що суттєво змінюють зміст праці обслуговувального персоналу з вимогами підвищення їх освітянського рівня, професіоналізму, духовної культури і ввічливості, як необхідної умови ефективної реалізації особистості.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/10796
Appears in Collections:"Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфері обслуговування"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Н. Павленчик.pdf58.95 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.