Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/10796
Title: | Соціально-економічні засади менеджменту готельно-ресторанного бізнесу |
Authors: | Павленчик, Наталія Pavlenchyk, Nataliia |
Keywords: | готельно-ресторанний бізнес менеджмент |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | ЛДУФК |
Citation: | Павленчик Н. Соціально-економічні засади менеджменту готельно-ресторанного бізнесу / Н. Павленчик // Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфери обслуговування : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. - Львів, 2017. - С. 67-70. |
Abstract: | Особливістю менеджменту в готельно-ресторанному бізнесі сьогодні є формалізація й відображення в нормативно-правових, розпорядних, рекомендаційних, інформаційних, довідкових та інших засобах його реалізації, що спрощує управлінські рішення та вивільняє певну частину персоналу. Саме тому виникає потреба введення нових професій, що суттєво змінюють зміст праці обслуговувального персоналу з вимогами підвищення їх освітянського рівня, професіоналізму, духовної культури і ввічливості, як необхідної умови ефективної реалізації особистості. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/10796 |
Appears in Collections: | "Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфері обслуговування" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Н. Павленчик.pdf | 58.95 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.