Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/925
Title: Використання рухливих ігор та гідрокінезотерапії у структурі комплексної програми фізичної реабілітації дітей з церебральним паралічем
Authors: Звіряка, Олександр
Мітова, Олена
Руденко, Анна
Островський, Мар'ян
Keywords: церебральний параліч
фізична реабілітація
геміплегія
рухливі ігри
гідрокінезотерапія
фізіотерапія
лікувальна фізкультура
Issue Date: 2013
Citation: Використання рухливих ігор та гідрокінезотерапії у структурі комплексної програми фізичної реабілітації дітей з церебральним паралічем / Олександр Звіряка, Олена Мітова, Анна Руденко, Мар'ян Островський // Молода спортивна наука України : зб. наук. пр. з галузі фіз. виховання, спорту і здоров'я людини / за заг. ред. Євгена Приступи. - Л., 2013. - Вип. 17, т. 3. - С. 128 - 131.
Abstract: Роботу спрямовано на розробку програми фізичної реабілітації дітей віком 4–5 років зі спастичною геміплегією. У роботі проведено оцінювання основних рухових функцій дітей віком 4–5 років зі спастичною геміплегією, виявлено, що найбільш порушеними є функції ходьби, бігу та стрибків. На базі результатів обстеження рухових функцій пацієнтів сформовано програму реабілітації. Основою програми фізичної реабілітації є використання гідрокінезотерапії та рухливих ігор на суші і у воді. Компонентами програми реабілітації є лікувальна фізична культура, масаж та фізіотерапія.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/925
Appears in Collections:"Молода спортивна наука України"

Files in This Item:
File SizeFormat 
Zvi_21.pdf308.1 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.