Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/7850
Title: Стан та перспективи розвитку спортивної стрільби у Збройних Силах України за результатами VI Всесвітніх літніх ігор військовослужбовців
Authors: Коростильова, Юлія
Михайлов, В.
Грибовська, Ірина
Грибовський, Ростислав
Keywords: спортивна стрільба
змагання
Збройні Сили України
Issue Date: 2017
Citation: Стан та перспективи розвитку спортивної стрільби у Збройних Силах України за результатами VI Всесвітніх літніх ігор військовослужбовців / Коростильова Ю. С., Михайлов В. В., Грибовська І. Б., Грибовський Р. В. // Науковий часопис [НПУ ім. М. П. Драгоманова]. Серія 15, Науково - педагогічні проблеми фізичної культури (фізична культура і спорт) : [зб. наук. пр.]. – Київ, 2017. – Вип. 9(91)17. – С. 57-60.
Abstract: У статті проведено аналіз змагальної діяльності армійських стрільців на VI Всесвітніх літніх іграх СІЗМ. Висвітлено проблеми розвитку армійської спортивної стрільби України на шляху інтеграції до організації СІЗМ та перспективи їх вирішення, Виявлено, що представники Збройних Сил України прийняли участь у двох стрілецьких дисциплінах з шести можливих та посіли 16 загальнокомандне місце завоювавши бронзову командну нагороду у чоловічому швидкострільному пістолеті. В особистому заліку троє спортсменів потрапили до десятки найсильніших. Для покращання результатів виступів збірної команди Збройних Сил України зі спортивної стрільби на Всесвітніх літніх іграх СІЗМ, доцільно: розширити кількість дисциплін в яких змагатимуться українські стрільці, в першу чергу за рахунок чоловічої гвинтівки на 300 м і жіночого пістолета на 25 м, а в подальшому - стендової стрільби; сприяти удосконаленню індивідуальної майстерності спортсменів та покращити систему відбору до складу збірної команди.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/7850
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.