Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/7805
Title: Обгрунтування програми диференціації техніко-тактичної підготовки фехтувальників на шпагах з урахуванням способів управління зброєю
Authors: Бріскін, Юрій
Смирновський, Сергій
Пітин, Мар'ян
Keywords: фехтування на шпагах
диференціація
техніко-тактична підготовка
Issue Date: 2017
Citation: Бріскін Ю. Обгрунтування програми диференціації техніко-тактичної підготовки фехтувальників на шпагах з урахуванням способів управління зброєю / Юрій Бріскін, Сергій Смирновський, Мар'ян Пітин // Вісник Прикарпатського університету. Серія: Фізична культура. - 2017. - Вип. 25/26. - С. 30-35.
Abstract: На сучасному етапі розвитку фехтування постає актуальне питання диференційованого підходу до вдосконалення техніко-тактичної підготовки фехтувальників. Метою дослідження є розробка структури і змісту програми диференціації техніко-тактичної підготовки фехтувальників на шпагах на етапі спеціалізованої базової підготовки з урахуванням способів управління зброєю. У ході дослідження були використані такі методи: теоретичний аналіз та узагальнення, аналіз документальних матеріаіів, методи математичної статистики. У результаті дослідження було розроблено та обґрунтовано авторську експериментальну програму диференціації техніко-тактичної підготовки фехтувальників на шпагах на етапі спеціалізованої базової підготовки з урахуванням способів управління зброєю.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/7805
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File SizeFormat 
Ю. Бріскін, С. Смирновський, М. Пітин.pdf986.5 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.