Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/7267
Title: Програмні вимоги до теоретичної підготовки в системі багаторічного удосконалення спортсменів у циклічних видах спорту
Authors: Бріскін, Юрій
Пітин, Мар'ян
Богуславська, Вікторія
Keywords: теоретична підготовка
циклічні види спорту
структура підготовки
зміст підготовки
Issue Date: 2016
Citation: Бріскін Ю. Програмні вимоги до теоретичної підготовки в системі багаторічного удосконалення спортсменів у циклічних видах спорту / Юрій Бріскін, Мар'ян Пітин, Вікторія Богуславська // Фізична активність, здоров'я і спорт. - 2016. - № 4(26). - С. 14-21.
Abstract: У роботі проаналізовано і порівняно відомості, які представлені в розділах теоретичної підготовки навчальних програм з циклічних видів спорту. Мета дослідження: охарактеризувати вимоги щодо програмного матеріалу з теоретичної підготовки на різних етапах багаторічного удосконалення в циклічних видах спорту (на прикладі веслування на байдарках і каное та веслувального слалому, веслування академічного, легкої атлетики, лижного спорту та плавання). Методи дослідження: теоретичний аналіз та узагальнення навчальних програм, систематизація документальних матеріалів, трансформація наукової інформації. У навчальних програмах з циклічних видів спорту виявлено невідповідності між обсягом навантаження, тематикою інформаційного матеріалу, засобами реалізації теоретичної підготовки на різних етапах багаторічного вдосконалення.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/7267
Appears in Collections:Науковий журнал "Фізична активність, здоров'я і спорт"

Files in This Item:
File SizeFormat 
Ю. Бріскін, М. Пітин, В. Богуславська.pdf728.47 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.