Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/6766
Title: Взаємозв'язки показників фізичного розвитку та фізичної підготовленості 10-13-річних спортсменів, які займаються танцювальним спортом
Authors: Калужна, Ольга
Keywords: спортивні танці
спортсмени-танцюристи
фізична підготовленість
фізичний розвиток
Issue Date: 2011
Citation: Калужна О. Взаємозв'язки показників фізичного розвитку та фізичної підготовленості 10-13-річних спортсменів, які займаються танцювальним спортом / Ольга Калужна // Фізична активність, здоров'я і спорт. - 2011. - № 2(4). - С. 41-49.
Abstract: У статті розглядається фізична підготовка як складова частина тренувального процесу 10–13- річних спортсменів-танцюристів. Виявлені кореляційні взаємозв’язки різного рівня істотності підтверджують літературні дані про досить широке перенесення фізичних якостей та залежності розвитку окремих фізичних якостей від фізичного розвитку в дитячому та підлітковому віці. Наявність тісних позитивних взаємозв’язків між окремими фізичними якостями свідчить про доцільність застосування вправ з їх розвитку в одному тренувальному занятті, а обернених – про можливість виникнення негативного перенесення відповідних фізичних якостей і, як наслідок, про недоцільність їх розвитку на одному тренувальному занятті.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/6766
Appears in Collections:Науковий журнал "Фізична активність, здоров'я і спорт"

Files in This Item:
File SizeFormat 
О. Калужна.pdf186.23 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.