Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/5885
Title: Особливості впливу особистісно-орієнтованих програм фізичної реабілітації на якість життя жінок з постмасектомічним синдромом
Authors: Одинець, Тетяна
Keywords: постмастектомічний синдром
жінки
фізична реабілітація
якість життя
рак грудей
Issue Date: 2014
Citation: Одинець Т. Особливості впливу особистісно-орієнтованих програм фізичної реабілітації на якість життя жінок з постмасектомічним синдромом / Тетяна Одинець // Фізична активність, здоров'я і спорт. - 2014. - № 4(18). - С. 57-62.
Abstract: Найчастішим наслідком лікування раку молочної залози є постмастектомічний синдром, що поєднує в собі порушення фізичного, функціонального, психоемоційного стану та якості життя. Мета дослідження: визначити особливості впливу особистісно-орієнтованих програм фізичної реабілітації на якість життя жінок із постмастектомічним синдромом. Методи дослідження: аналіз і узагальнення літературних джерел та емпіричних даних; соціологічні методи (опитування за FACT-B+4); методи математичної статистики. До дослідження залучено 115 жінок із постмастектомічним синдромом на диспансерному етапі реабілітації. Результати впливу розроблених особистісно-орієнтованих програм фізичної реабілітації свідчать про поліпшення усіх складових якості життя жінок із постмастектомічним синдромом упродовж року незалежно від обраної програми.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/5885
Appears in Collections:Науковий журнал "Фізична активність, здоров'я і спорт"

Files in This Item:
File SizeFormat 
Т. Одинець.pdf328.77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.