Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/4722
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШавель, Христина-
dc.date.accessioned2016-03-21T09:31:48Z-
dc.date.available2016-03-21T09:31:48Z-
dc.date.issued2016-03-21-
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/4722-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectхарчуванняuk_UA
dc.subjectраціональне харчуванняuk_UA
dc.subjectрежим харчуванняuk_UA
dc.subjectзасвоюваність їжіuk_UA
dc.subjectенергетичні витратиuk_UA
dc.titleГігієнічні основи раціонального харчування : лекція № 5uk_UA
dc.typeSynopsisuk_UA
Appears in Collections:Конспекти лекцій

Files in This Item:
File SizeFormat 
Лекція_5.pdf219.49 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.