Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/4722
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шавель, Христина | - |
dc.date.accessioned | 2016-03-21T09:31:48Z | - |
dc.date.available | 2016-03-21T09:31:48Z | - |
dc.date.issued | 2016-03-21 | - |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/4722 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | харчування | uk_UA |
dc.subject | раціональне харчування | uk_UA |
dc.subject | режим харчування | uk_UA |
dc.subject | засвоюваність їжі | uk_UA |
dc.subject | енергетичні витрати | uk_UA |
dc.title | Гігієнічні основи раціонального харчування : лекція № 5 | uk_UA |
dc.type | Synopsis | uk_UA |
Appears in Collections: | Конспекти лекцій |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
Лекція_5.pdf | 219.49 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.