Лабораторні заняття : [212] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 212
Issue DateTitleAuthor(s)
2020-05-26Методика визначення органолептичних властивостей, аміаку та солей амонію у м’ясі : лабораторна робота №10 для студентів напрямку підготовки: 241 «Готельно-ресторанна справа»Шавель, Христина; Shavel, Khrystyna; Кафедра біохімії та гігієни
2020-05-26Методики визначення органолептичних властивостей та кислотності хліба : лабораторна робота № 9 для студентів напрямку підготовки: 241 «Готельно-ресторанна справа»Шавель, Христина; Shavel, Khrystyna; Кафедра біохімії та гігієни
2020-05-26Методика визначення органолептичних властивостей, питомої ваги та кислотності молока : лабораторна робота № 8 для студентів напрямку підготовки: 241 «Готельно-ресторанна справа»Шавель, Христина; Shavel, Khrystyna; Кафедра біохімії та гігієни
2020-05-26Гігієнічна оцінка хімічного та бактеріального забруднення води : лабораторна робота № 7 для студентів напрямку підготовки: 241 «Готельно-ресторанна справа»Шавель, Христина; Shavel, Khrystyna; Кафедра біохімії та гігієни
2020-05-26Визначення органолептичних властивостей води : лабораторна робота № 6 для студентів напрямку підготовки: 241 «Готельно-ресторанна справа»Шавель, Христина; Shavel, Khrystyna; Кафедра біохімії та гігієни
2020-05-26Визначення хімічного складу та калорійності добового раціону за даними меню-розгортки. Гігієнічна оцінка повноцінності добового раціону харчування. Розробка рекомендацій щодо раціоналізації харчування : додаток до виконання лабораторних робіт № 4-5 для студентів напрямку підготовки: 241 «Готельно-ресторанна справа»Шавель, Христина; Shavel, Khrystyna; Кафедра біохімії та гігієни
2020-05-26Гігієнічна оцінка повноцінності добового раціону харчування. Розробка рекомендацій щодо раціоналізації харчування : лабораторна робота № 5 для студентів напрямку підготовки: 241 «Готельно-ресторанна справа»Шавель, Христина; Shavel, Khrystyna; Кафедра біохімії та гігієни
2020-05-26Визначення хімічного складу та калорійності добового раціону за даними меню-розгортки : лабораторна робота № 4 для студентів напрямку підготовки: 241 «Готельно-ресторанна справа»Шавель, Христина; Shavel, Khrystyna; Кафедра біохімії та гігієни
2020-05-26Санітарно-гігієнічні вимоги до показників мікроклімату закладів ресторанного господарства : лабораторна робота № 3 для студентів напрямку підготовки: 241 «Готельно-ресторанна справа»Шавель, Христина; Shavel, Khrystyna; Кафедра біохімії та гігієни
2020-05-26Вимоги до освітлення у закладах готельно-ресторанного господарства : лабораторне заняття № 2 для студентів напрямку підготовки: 241 «Готельно-ресторанна справа»Шавель, Христина; Shavel, Khrystyna; Кафедра біохімії та гігієни
2020-05-26Санітарно-гігієнічні вимоги до підприємств ресторанного господарства : лабораторна робота №1 для студентів напрямку підготовки: 241 «Готельно-ресторанна справа»Шавель, Христина; Shavel, Khrystyna; Кафедра біохімії та гігієни
2012Анатомія людини : навчальний посібник для лабораторних занять для студентів факультету спорту, факультету фізичного виховання та факультету здоров'я людини і туризмуГриньків, Мирослава; Музика, Федір; Маєвська, Софія; Куцериб, Тетяна; Hrynkiv, Myroslava; Muzyka, Fedir; Maievska, Sofiia; Kutseryb, Tetiana; Кафедра анатомії та фізіології
2020Устаткування закладів готельно-ресторанного бізнесу : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів факультету туризму спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Іжевська, Орися; Izhevska, Orysia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-06План лекцій та лабораторних занять з дисципліни "Нормальна фізіологія людини" для студентів 1 курсу ФФТЕ на 2019/2020 рВовканич, Любомир; Vovkanych, Liubomyr; Кафедра анатомії та фізіології
2019-10-04Фізіологія фізичного виховання і спорту : план лабораторних занять з дисципліни рівня вищої освіти "бакалавр" спеціальності 014.11 "Середня освіта (фізична культура)" денної форми навчанняКоритко, Зоряна; Korytko, Zoriana; Кафедра анатомії та фізіології; Кафедра фізичної терапії та ерготерапії
2019-10-31Спортивна морфологія : теми лабораторних занять з навчальної дисципліни для студентів 2 курсу галузі знань: 01 "Освіта/педагогіка" спеціальності: 014 "Середня освіта (фізична культура)" факультету педагогічної освітиГриньків, Мирослава; Куцериб, Тетяна; Hrynkiv, Myroslava; Kutseryb, Tetiana; Кафедра анатомії та фізіології
2019-10-30Спортивна морфологія : теми лабораторних занять з навчальної дисципліни для студентів 2 курсу галузі знань: 01 "Освіта/педагогіка" спеціальності: 017 "Фізична культура і спорт" спеціалізації: фізична культура і спорт, фізична реабілітація, фітнес і рекреація факультету фізичної культури і спортуКуцериб, Тетяна; Гриньків, Мирослава; Kutseryb, Tetiana; Hrynkiv, Myroslava; Кафедра анатомії та фізіології
2019-10-30Нормальна анатомія : теми лабораторних занять з навчальної дисципліни галузі знань: 22 "Охорона здоров’я" спеціальності: 227 "Фізична терапія, ерготерапія" факультету фізичної терапії, ерготерапіїГриньків, Мирослава; Hrynkiv, Myroslava; Кафедра анатомії та фізіології
2019-10-29Анатомія людини : теми лабораторних занять з навчальної дисципліни галузі знань: 01 "Освіта/педагогіка" спеціальності: 017 "Фізична культура і спорт" факультету післядипломної та заочної освітиГриньків, Мирослава; Hrynkiv, Myroslava; Кафедра анатомії та фізіології
2019-10-28Анатомія людини : теми лабораторних занять з навчальної дисципліни галузі знань: 01 "Освіта/педагогіка" спеціальності: 014 "Середня освіта (фізична культура)" факультету післядипломної та заочної освітиГриньків, Мирослава; Hrynkiv, Myroslava; Кафедра анатомії та фізіології
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 212